当前位置: 首页 > 问题分类 > 学历类考试 > 初中 > 问题详情
问题

A

Hello,everyone! It's that time of year again! Hualin's fantastic sale! You name it, and we have it at a very good price. Do you like them at low prices? We have sweat-ers in all colors at 50 yuan each! Do you need a bag for sports or school? We have great .bags for just 6 yuan! For young boys and girls, we have T-shirts in red, green,yellow, orange, blue and black for only 15 yuan! And socks in all colors for just 1yuan! And that-s not all. Can-t you believe it? Come down to Hualin and see by your-self!

( )21. This passage is_________

A. a story

B. an advertisement(广告)

C. about family

D. about buying and selling

参考答案
正确答案:B
21.B【解析】根据文章整体内容推断是一则广告,所以选B项.
您可能感兴趣的试题
  • 如图四边形ABCD是菱形,∠ACD=300BD=6 cm,求(1)∠BAD,ABC的度数;(2) 边AB及对角线AC的长(精确到0.01 cm

  • 在Rt ABC中,∠C=900,AB=2AC,求∠A,∠B的大小。

  • 一个木匠要制作矩形的踏板,他在一个对边平行的长木板分别沿与长边垂直的分析锯了两次,他能得到矩形踏板吗?为什么?

  • 如图四边形ABCD是平行四边形,AC,BD相交于点O,并且∠1=∠2,它是一个矩形?为什么?

    如图四边形ABCD是平行四边形,AC,BD相交于点O,并且∠1=∠2,它是一个矩形?为什么?

×
验证